tirsdag 21. februar 2012

Siden sist

Hola guapos!

Vi beklager igjen for lite blogging. For å være ærlig har vi det alt for gøy til å sitte å blogge. Men vi forstår at dere hjemme er ivrige etter å vite hvordan vi har det, så vi skal prøve å bli flinkere. Vi har det helt TOPP! Helgen som var begynte en ferie som heter "Carneval" (de kler seg ikke ut, noe som er kjempeteit! Istedet spruter de vann og skum på hverandre). Vi skulle egentlig til Quito, hovedstaten i Ecuador, men det ble ikke noe av. Så vi har rett å slett hatt noen fine fridager her på Casa. Vi har blandt annet besøkt skilpaddeparken, vært på Malecon - som er elvepromenaden her i Guayaquil, feiret fastelaven på norsk vis og spist sjokoladefondant hos Lily. Imorgen begynner vi å jobbe. Endelig skal vi får gjøre det vi kom her for. Gleder oss veldig!! Får bare håpe spansken sitter som den skal. Her kommer noen bilder fra de siste dagene.

 GIGA skilpadder!!!
 Sliten skilpadde. Pobresito!


Dette syntes vi var ustyrtelig morsomt! Kall oss gjerne barnslige.

Morsom histore! Vi skulle legge oss. Pluselig piler det en kakkerlakk langs veggen vår. Vi finner ut at vi ikke kan sove med den i rommet, så vi bestemmer oss for å vekke Cecilie. Hun kommer inn på rommet med macheten, og vi føler oss trygge. Det ble litt av en jakt! For de som lurer er kakkerlakker SYKT raske, som ninjaer. I den ene sekunder er de en plass, og i det andre sekundet er de bak sengen din. Mens vi sto og skrek i sengene vår, klarte Cecilie å drepe denne rakkeren. Takk Cecilie, hva skulle vi gjort uten deg!
Bilder fra Malecon og byen. En litt annen side av Ecuador. Veldig fint her!







Kult tre.




Slenger med et bilde av rommet vårt, som vi har blitt så glade i.
Fra fastelaven. Boller, krem og jordbær yummiiii

4 kommentarer:

  1. ser kjekt ud jente! ser ud som dåkk kose dåkk <3

    SvarSlett
  2. WOW! Ser heilt utrulig fantastisk ut! Spesielt skilpaddene! <3 Dåkke e så flinke å skriva, kjekt å lesa! :)
    Savne dåkke begge to!

    SvarSlett
  3. Stå på, Kristin. Kult å sjå moderne misjonærer i sving. ;-)
    Farbror Håvard

    SvarSlett
  4. Ser ut som om dok har det heilt fantastisk å får lære og oppleva ein heile haug! Kjempe kjekke blogg. Tenke masse på dok! Måtte flire litt når eg leste at dok hadde lagt ut bilder fra Malecon, i Mexico betyr det homo, går utifra at der ikkje betyr det i Ecuador?

    SvarSlett