fredag 2. mars 2012

Etterlengtet oppdatering

Nå har vi kommet litt mer inn i jobbe-rutinen, og vi har alerede rukket å blitt veldig glad i barna på skoene vi jobber på. Kristin jobber på Trinidad de Dios, og May-Helen jobber på en skole som faktisk ikke har noe navn, men der begge for tiden er sommerskoler. 

Kristin er kun på dansegruppa med et drøss av jenter, mens May-Helen bytter litt mellom dans, drama, sport og malingsgruppa. Vedlig kjekt å endelig få gjøre det vi kom her for å gjøre. Sterkt å få møte den fattige delen av landet på så nært hold. På samme tid har begge følt oss litt "teite" og "ubukelige" når læreren eller elevene spørr oss om spørsmål, og vi ikke forstår et kvekk. 
Vi merker derimot at de ser enormt opp til oss, og for de betyr det all verdens at noen hvite faktisk vil bruke tid med dem og være der sammen med de. Vi blir spørt om alt slags muige spørsmål om hvordan vi bor og hvordan vi har det hjemme, hvor mange barn vi har, og når vi skal gifte oss. De er veldig nyskjerrige og frimodige noe som har ført til at Kristin måtte synge både "baby" av Justin Bieber ( fordi den var engelsk) og "hurra for deg" alene forran hele klassen inkludert lærer, rektor og styrer av skolen. haha 
Vi har frem til nå fått lært dem "Hva skjer a Baghera" og "ingenting tingeling" noe de er veldig ivrige etter å lære. 

her er noen av jentene jeg har på skolen.





I går ble jeg (Kristin) satt til å lære hele klassen pluss rektor, macarena dansen - veldig gøy og morsomt, selv om jeg holder på å bli gal av den sangen ettersom den har bitt danset ca 25 ganger de to siste døgnene. 

I går var vi i bursdagsselskap til Lily, som er den galne spansklæreren vår. Stikkord som ballonger, rød løper, paljetter, fargeduker, confetti, stjerne hårbøyler og briller, barneleker og premier, kan nevnes. Selv om dama utrolig nok ble 43 år gammel, følte vi at vi hadde vert i en 12 års bursdag når vi kom hjem. Veldig morsomt å være skikelig barnslig for en kveld. 

søte Pernille & Frida





gutta boys på fotoshoot


fine Cecilie er fornøyd med den rosa hårbøylen


Las chicas



Gravide Ingunn og Pernille går den røde løper


Ivrig bursdgasbarn


May-Helen´s drømm gikk også endelig i oppfølgelse (Hun skyldte bare på jentene) 


Fest og basar! 


Håkon tar ole brumm moves


Kule briller! 



Sekkeløp




En fin kveld! 


I helga har Kristian dratt på en super-spontan tur med Bola til Ayampe, mens resten av bølingen blir på Casa og spiser taco ikveld, og vurderer en tur til playas(en strand ved kysten) imorgen. Sol-tørste nordmenn som aldri får nok! Hehe 

Vi tenker masse på dere hjemme, og savner brunost! 
Klemmer i fleng fra tuppene i Ecuador :) 

Chao! 

2 kommentarer:

  1. Så kjekt dokke har det så bra og kose dokke :-) For ei herligge dama hu spansklæreren må vær! Glede meg til å bli med dokke! Eivor.

    SvarSlett
  2. Hahah for ett sirkus! Hørres heilt fantastisk ut! :D Stolte av dåkke! <3

    SvarSlett