søndag 18. mars 2012

Hola hola hola


Da var tiden vår på ferieskolene over! Veldig trist å si farvel til alle de nydelige barna som vi har blitt så glade i. Vi fikk begge være med på en kjempe kjekk avsluttnings fest på skolene med danseoppvisning, dramafremføring og fotballkamp. Når skoledagen gikk mot slutten måtte vi sette på de fine smilene vår, å ta bilder med samtlige barn OG foreldre. Tror ikke det er en overdrivelse hvis vi sier vi var med på godt opp mot hundre bilder. Smilemusklene sang hvertfall på siste verset etterpå. 

Her er noen bilder fra Kristin sin avsluttning 
(Har desverre ikke bilder fra May-Helen´s avsluttning nå - Kristian har de på kameraet) 


Jeg måtte ha på meg en kjole som er en slags folkedans-kjole! 

Alle jentene hadde pyntet seg veldig fint både hår og sminke
Lily-lærer var med på skolen

Danse læreren på Trinidad de Dios
fotballgjengen
skjarmør! 
I full gang med folkedansen
musikklassen hadde fremføring
tøffing! 
dansejentene
fotballgruppa
Vi fikk diplom og måtte selvfølgelig ta nok et bilde med rektor og styreren på skolen









Vi og Christina reiste rett til Misjonsalliansen sitt kontor, der det stod to store busser klare for å frakte ca 50 ecuadorianske ungdom til lederleir. Denne leiren skulle altså vi og delta på. Hadde over hodet ikke peiling på hva vi la ut på, men vi gledet oss. Vi oppdaget tidlig at få, nærmere sagt 2 av dem, kunne engelsk. Glimrende for oss som trenger å praktisere litt spansk. Selv om vi nå begynner å bli bedre på spansken, er det å høre en hel tale på spansk enda en utfordring. Derfor skippet vi en del møter, men balanserte det med å hørre på Podcaster fra Intro Sandnes, som er menigheten til Kristin. Fritid hadde vi mye av, og den ble tilbragt på stranden eller ved bassenget i god, stekende sol. Siden veldig få kan engelsk (og vi snakker dårlig spansk) var mange veldig redde for å snakke med oss. Likevell ble vi veldig gode venner, de ville jaffal ta bilder sammen med oss etter leiren. Tror det er et godt tegn.

Myggen hadde tydeligvis luktet at jeg (May-Helen) go Christina var kommet til Playas, for de lot oss ikke være i fred et sekund. Våknet etter første natta med 40 myggestikk på beina. Fikk en kjempeide om å dekke til hele kroppen neste natt, men myggen er smartere enn man tror. Siden det eneste som ikke var dekket var ansiktet, våknet jeg derfor med et titalls der også. Men vi lar ikke myggen stoppe oss, vi STORKOSER oss fortsatt. 

Cecilie og gutta er for tiden på tur med Bola i jungelen, så vi tre jenter har hele casa for oss selv . I morgen begynner vi å jobbe på en helsestasjon. Kan bli både spennende og utfordrene, men vi gleder oss veldig! 

Her er litt bilder fra helgen 











Saél - En av gutta som kunne engelsk  (kul fyr) 

















Badenymfene - Helt normale




iskalde glass-cola i varmen - lovely

Rosiner er bra å ha

nydelig solnedgang











Legg til bildetekst




Vi har det helt fantastisk og er så takknemlige for å få være med på så mye gøy. 

Hasta Pronto! 

1 kommentar:

  1. Dere ser ut som to innfødte så brune som dere har blitt! Nydelig jenter :D <3

    SvarSlett