onsdag 1. februar 2012

Dagene her på Casa

Vi bor som tidligere nevnt på et hostel som heter Casa Alianza, som oftets bare kalles Casa. Her nyter vi varme, og ofte regnfulle dager til det ytterste. Vi er i god gang med å lære oss spansk, noe som er tidkrevende. Har hele tre timer spansk hver dag. Heldigvis har vi en utrolig flink og kul spansklærer som heter Lily. Hun får de tre timene til å fly avgårde! Er nødt til å ha en god del spansktimer før vi får begynne å jobbe med prosjektene, derfor har vi mye fri utenom spansk og gloseøving. Har funnet et greit treningssenter her i nabolaget, så der er vi litt. Ellers så spiller vi volleyball på banen her, bader i bassenget, lager mat og slapper av sammen. Vi koser oss veldig mye, og er evig takknemlig for at vi får være her.




















Kristin, Hjortaas og Eirik på spansktime med Lily.



















Bassenget på Casa. Veldig fint å ha her i varmen!!

























Nå sitter vi i biblioteket, og ser litt One tree hill. I kveld skal vi på voluntørkveld. Hver onsdag reiser vi voluntører hjem til en av utsendningsfamiliene. Der snakker vi og koser oss over et godt måltid. Misjonærfamiliene her i Ecuador er helt fantastiske. Utrolig kjekke mennesker!! 

Linker til LaMitad, der kan du lese litt om prosjekter her i Ecuador. Ta en titt innom her

4 kommentarer:

  1. Fytti så kjekt å hørra! :D stor klem Bigga <3

    SvarSlett
  2. Hørtes kjempe gøy ut ! <3
    Kos dere Hilsen Helen <3

    SvarSlett
  3. Hei May Helen
    Eg savner deg!
    Goe klem frå Stina

    SvarSlett
  4. Hei Kristin

    Så koselig dere har ein blogg, då kan me jo følge litt med. Savne deg i barnehagen. Kos dere videre m glosepugging og livet

    Klem Kirsten

    SvarSlett