søndag 5. februar 2012

Helg!

Nå er den etterlengtede helgen her på casa. Etter en uke med mye spansk øving er det herlig med et lite pust i bakken. Dagen i går startet med Cecilies pannekaker og smoothie! Nam :)

Siste spansktimen før helgen lagte foresten gruppen til May-Helen "Chifles" og Maracuyajuice sammen med Lily. Chifles er chips laget av noe som vi kaller middagsbananer. Det er store, grønne bananer, men de kan ikke spises som vanlige bananer. Resultatet ble veldig bra, og snille som vi er delte vi med den andre gruppen.






















Etter et lite lass med oppvask, slo vi på stortromma og lagte hjemmelaget jordbærsyltetøy. Assiosjonene til norsk sommer kom fort! Gårsdagen gikk for det meste til beach volley i Puerto Azul i PØS regn. Vi vestlendinger som var lei regnet, har tydeligvis ikke valgt riktig destinasjon. Gøy var det fordeom!
Vi må også få understreke at vi nordmenn er superpopulære blandt myggen her nede.. eller det vil si May-Helen er den mest attraktive!





Nå skal vi jenter ut på snoking i brudebutikk (som det forøvrig kryr av her nede), og fnise på cafe, før det bærer hjem å lage søndagsmiddag og brownies! :)

Vi tenker mye på dere hjemme, og håper alt står fint til!
Klemklemklem


1 kommentar:

  1. Så kjekt å hørra! Håbe du ikkje blir heilt oppeden May Helen! :)

    SvarSlett