lørdag 21. januar 2012

Endelig fremme!

Etter 16 timer på fly har vi endelig komt oss frem til Ecuador. Det er utrolig rart å endelig være her, etter å ha sett frem til det i over et år. Vi landet i Guayaquil 00.30 norsk tid, og siden Ecuador ligger noen timer bak oss fikk vi en ganske lang dag. På flyplassen ble vi møtt av en veldig koselig dame, Sally. Hun snakket heldigvis engelsk, noe som ikke er veldig utbredt her nede. Plassen vi skulle bo lå ca. 15 minutter fra flyplassen, og på bilturen bort fikk vi se utrolig mye! Trafikken f. eks, er et fulstendig kaos, bussene ser ut som de snart skal falle fra hverandre og fartsgrenser er det ingen som tar hensyn til. En annen ting er at det er folk overalt!

Når vi kom frem til Casa Allianza fikk vi utdelt rom i en slags leilighet som vi deler med de andre voluntørene, som forresten er kjempekoselige! De hadde laget taco til vi kom, og viste oss litt rundt. To av utsendingene, Irene og Bjørnar, var også innom og sa hei. Kjekt å endelig få treffe de vi bare har snakket med på mail. En lang dag fyllt med mange nye inntrykk gjorde oss ganske slitne, så vi sovnet ganske så fort når vi endelig la oss. Det har enda ikke gått opp for oss at vi faktisk er her, OG at vi skal være her i fire måneder.

Døgnrytmen vår er litt ødelagt, så vi våknet 06.30 lokal tid og var lysvåkne! Siden det var sol (det er regntid her, så det er ikke så ofte sol, men helt sinnsykt varmt!), gikk vi ut til bassenget og la oss i hengekøyene! Er her vi sitter nå :-) Veldig avslappende og fint her på Casa Allianza. Nå har vi ikke fått tatt så mange bilder, men vi skal legge ut så fort vi får gjort det. Om noen få timer reiser vi til stranda med de andre voluntørene. Store kontraster på et par dager, fra snø til sol. Vi klager ikke!

Ellers så savner vi såklart dere hjemme!

Stor klem fra Kristin og May-Helen :)

7 kommentarer:

  1. Fantastisk BRA!!!

    SvarSlett
  2. Måtte dåkke få en vanvittig bra opphold! Dette er bra!, jostein

    SvarSlett
  3. Fantastisk kjekt! Kos dåkke! Love!

    SvarSlett
  4. Kjempekjekt å kunne lese om korleis dåkke har det. Lykke til !
    Helsing heile Osen-banden

    SvarSlett
  5. Godt å se at dokke har kommet trygt og godt fram! Kjekt å kunne følge dere på denne sida :)

    SvarSlett
  6. Flott å være oppdatert på flott blogg :-)
    Ser ut for at dok har det kjempeflott
    Kos og klem fra far

    SvarSlett